2nd hand butiker


PyretocoVi är ett Secondhand Företag som vänder sig till barnfamiljer och blivande föräldrar. Vi säljer framföralltBarnkläder. Vi har storlekar ifrån prematur till fem år.
Vi har nu utökat sortimentet med Mammakläder, Barnskor, Leksaker & Barnartiklar.
Kläderna finns i olika märken och storlekar. Klädmärkena är H&M, Lindex, Kappahl, Mexx, Esprit,  Joha, PO.P, Name It Newborn, Åhlens, MeandI, Dunnis, Fixoni, Villervalla, Lingon & Blåbär, Laban & LabolinaFix, Fixoni.
Mer märken tillkommer. Hemmabutik!Vi har en hemmabutik. Den butiken kommer att fungera som lager och en butik.I butiken är kläderna upphängda och framlagda. Tvättade och strykna. Det finns lådor med barnleksaker och barnartiklar till bra priser. De är givitvistvättade och i befintligt skick.

www.pyretoco.se


Barnshopen i Västerås  säljer begagnade barnkläder, leksaker, babytillbehör, barnvagnar etc.
Man kan även lämna in till försäljning.

www.barnshopen.nu

 


Nätbutiken www.tuvstarr.se  säljer vacker vintage och billiga second hand-kläder. Dam, barn, her, skor och accessoarer.Gröna villan i Stockholm är en bra second hand butik, finns på  http://www.gvbarnklader.com/


I Västertorp i stockholm finns även en inte lika välsorterad men trevlig och billig butik som heter En gång till, http://www.engangtill.se/

Lilla Barnboden Ängsvägen 10, Huddinge Fräsch och trevlig butik i villakvarter. Säljer kläder i stl 50 - 170 samt
skor, leksaker & annat. Nyöppnad!
yvonne@lillabarnboden.net 
www.lillabarnboden.net
Jag säljer kläder, leksaker och sportartiklar i alla storlekar (från 50-170 cl) samt skor (Stl 17-38) och en massa annat som hör till barn. Kom och fynda i en fräsch nyöppnad affär!
Mvh/Yvonne
Helenelund sollentuna
återbruket. hedviksdalsvägenNätbutiken  www.maxomini.se - en ny webshop med massor av second hand barnkläder. Vågar sticka ut hakan och påstå att det blir den bästa, största och snyggaste  :o)

Äntligen en riktig butik med beg barnkläder på nätet!  

Ta en titt vetja...
 
Mvh
Caroline
www.maxomini.se* När? : varje lovfri måndag

* Var?: Skarpnäcks skola i Kärrtorp

* Tid : 18-20

Kontaktperson: Anna Alpsten

E-post: alpsten@post.com

Telefon nummer: 0739-13 35 89


Hej
Föräldraföreningen i Skarpnäcks skola har second hand  i skolans källare varje lovfri måndagkväll mellan 18-20. Vi säljer barnkläder och barnsaker och en del vuxenkläder i mån av plats. 20% går till skolans elever genom föräldraföreningen.

Vi har det trångt men har mycket låga priser och det är en trevlig mötesplats för unga och gamla.
Torsdag, Februari 19, 2015Tycker ni om
den här sidan?
Hjälp mig att hålla
den vid liv
;o)
Nyheter